top of page

ELS NOSTRES INICIS

L'any 2003 neix Fitkid Club Badalona, el primer centre específic de Fitkid®  a la ciutat de Badalona amb el propòsit de posar a l'abast dels nens i nenes una activitat amb tots els requisits per a gaudir i fer esport al mateix temps.

En l'actualitat, el centre compta amb més de 400 alumnes i un equip de professionals experts en la disciplina. En els últims anys, Fitkid Club Badalona ha adquirit reconeixements nacionals i internacionals en competicions, proclamant-se campió d'Espanya en el Campionat d'Espanya de Fitkid i Campionat del món en el mundial de dansa esportiva de la International Dansi Federation (IDF).

Ara que fa dos anys vam iniciar Fitkid Club Mataró al local de l'Espai Pilates al Camí de la Geganta, i estem molt il·lusionats per la millora que suposa el canvi de local, ens situem en el centre de la ciutat, en la plaça Santa Anna, en un local que estem adequant específicament per a entrenament de Fitkid, cuidant cada detall perquè els nostres fitkiter@s entrenin amb el màxim de comoditats. Mentre acabem amb el procés d'adequació, entrenarem en l'espai de l' Ateneu fundació Iluro, un preciós i ampli espai ubicat també en el centre de la ciutat.

Recolzats per gairebé 20 anys d'experiència. Fitkid Club Mataró neix de les ganes de continuar acompanyant a nens i nenes en el seu creixement esportiu i artístic i poder compartir la nostra filosofia i forma d'entrenament amb els nostres alumnes.

 

Comencem a escriure una nova història, ens acompanyes?

bottom of page